Opettajan ammattietiikkaa oppimassa

Tirri, Kirsi; Kuusisto, Elina
Nimeke: Opettajan ammattietiikkaa oppimassa
Tekijät: Tirri, Kirsi (Kirjoittaja)
Kuusisto, Elina (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523450417
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 175
Tuoteryhmät: Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: 38 KASVATUS. OPETUS. KASVATUSTIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ammattietiikka, opettajat, ammatillinen kehitys, kasvatus, etiikka, moraali, oikeudenmukaisuus, eettinen kasvatus, koulut, moraalikehitys, kasvatustavoitteet, koululaiset, oppiminen, elämän tarkoitus
E-kirja, 2019
EPUB
19,00 €

Digitaaliset oppimateriaalit ja sähköiset oppimisympäristöt asettavat uusia haasteita opettajille. Koulujen väliset erot oppimistuloksissa pakottavat tarkastelemaan oppimisen edellytyksiä moniarvoisessa yhteiskunnassa. Millainen on opettajan rooli eettisenä kasvattajana? Miten koulu ottaa huomioon erilaiset oppilaat ja heidän tarpeensa?

Opettajan ammattietiikkaa oppimassa kuvaa keinoja lisätä opettajan työn ja oppimisen mielekkyyttä. Opettajan tehtävänä on ohjata oppilasta löytämään opiskeluunsa ja elämäänsä kestävä ja pitkäkestoinen tarkoitus. Yhteiskunnan vaatimusten edessä opettajaa kannattelee sisäistetty ammattietiikka, joka tuo mielekkyyden työhön.

Teos tarjoaa sekä tutkimustietoa että konkreettisia pedagogisia ideoita opettajan työn tueksi. Se soveltuu niin opettajille, vanhemmille kuin opettajaksi opiskelevillekin.


Katso myös näitä tuotteita