Olennainen sosiaalityössä

Raunio, Kyösti
Nimeke: Olennainen sosiaalityössä
Tekijät: Raunio, Kyösti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524951029
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2009
Kieli: suomi
Sivumäärä: 326
Tuoteryhmät: Sosiaaliala
Yhteiskunta
Kirjastoluokka: K37 SOSIAALIPOLITIIKKA
Koulutusaste: Ammatillinen koulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sosiaalityö, toimintamallit, sosiaalityöntekijät, sosiaaliala, työ, arvot (käsitykset), etiikka, ammattitaito, sosiaalipolitiikka, hyvinvointivaltio, sosiaaliset ongelmat, köyhyys, syrjäytyminen
E-kirja, 2011
PDF
25,00 €

Teos tarkastelee sosiaalityötä ammatillisena toimintana ja käsittelee sen olennaisia lähtökohtia kuten sisältöä määrittäviä arvoja, etiikkaa ja tietoa sekä sosiaalityön yhteiskunnallista ympäristöä. Teoksessa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin: Mikä on arvojen ja eettisten periaatteiden merkitys sosiaalityölle? Millaiseen tietoon sosiaalityö perustuu? Mitkä ovat sosiaalityön näkymät pohjoismaisen hyvinvointivaltion toimintatapojen muuttuessa? Mitä köyhyyden ja psykososiaalisten ongelmien lisääntyminen sekä elämäntapojen yksityistyminen merkitsevät sosiaalityölle?

Olennainen sosiaalityössä -teoksen uudistettu laitos on kattava ja ajantasainen esitys ja puheenvuoro sosiaalityön lähtökohdista. Se on kirjoitettu oppikirjaksi yliopistoihin mutta soveltuu myös muille sosiaalityöstä kiinnostuneille.


Katso myös näitä tuotteita