Ohjaustyön opas — Yhteistyössä kohti toimijuutta

Vehviläinen, Sanna
Nimeke: Ohjaustyön opas — Yhteistyössä kohti toimijuutta
Tekijät: Vehviläinen, Sanna (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524953443
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 5. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 239
Tuoteryhmät: Talous
Johtaminen
Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: 38.6 Aikuiskoulutus. Vapaa sivistystyö
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ohjaus (neuvonta ja opastus), mentorointi, pedagogiikka, opinto-ohjaus, opinnäytteet, työharjoittelu, työnohjaus, ammatinvalinnanohjaus, urakehitys, neuvonta
E-kirja, 2020
EPUB
23,00 €

Ohjaajia ja ohjattavia on jokaisella työpaikalla ja oppilaitoksessa. Hyvin onnistunut ohjaus tekee oppimisesta mielekästä, toiminnasta tuloksellista sekä säästää aikaa ja rahaa.

Parhaimmillaan ohjaustyö on yhteistyötä, joka ottaa huomioon niin ohjaajan kuin ohjattavankin voimavarat ja antaa tilaa luovuudelle. Ohjaustyön opas on tarkoitettu opettajille, opinnäytteiden ohjaajille, kouluttajille, työharjoittelun ohjaajille, opinto-ohjaajille, työnohjaajille, valmentajille, uraohjaajille, mentoreille ja tuutoreille. Se tarjoaa tukea myös asiakaskohtaamisiin, esimiestyöhön, johtamiseen, kehittämiseen tai konsultointiin. Käytännöllinen ja opastava teos auttaa ohjaamaan tavoitteellisemmin, jäsentyneemmin ja yhteisöllisemmin. Ohjaustyön opas sisältää käytännön esimerkkejä opinnäytteen ja työharjoittelun ohjauksesta, työvoimapoliittisesta uraohjauksesta sekä erilaisista työnohjauksen tilanteista. Teos sisältää myös käytännön ohjaustyötä ja sen suunnittelua helpottavia muistilistoja sekä pohdintatehtäviä ja harjoituksia, joiden ansiosta kirjaa voi käyttää myös ryhmässä tapahtuvaan ohjaustyöhön ja vertaisryhmätyöskentelyn tukemiseen.


Katso myös näitä tuotteita