Moniammatillinen yhteistyö — Vaikuttava vuorovaikutus sosiaali- ja terveysalalla

Mönkkönen, Kaarina; Kekoni, Taru; Pehkonen, Aini
Nimeke: Moniammatillinen yhteistyö — Vaikuttava vuorovaikutus sosiaali- ja terveysalalla
Tekijät: Mönkkönen, Kaarina (Toimittaja)
Kekoni, Taru (Toimittaja)
Pehkonen, Aini (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523450127
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 176
Tuoteryhmät: Sosiaaliala
Perusteokset
Kirjastoluokka: 37 SOSIAALIPOLITIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: moniammatillisuus, sosiaaliala, terveysala, sosiaalipalvelut, terveyspalvelut, yhteistyö, asiakastyö, asiakaslähtöisyys, osaaminen, vuorovaikutus, tiimit
E-kirja, 2019
EPUB
19,00 €

Moniammatillisissa hoito- ja palveluketjuissa riskien ennakoiminen edellyttää ammattilaisten tiivistä yhteistyötä. Liian usein asiakkaan tilanteesta muodostettava kokonaiskuva on kuitenkin sirpaleinen ja asiakas ongelmineen jää sivurooliin. Hierarkiat, kilpailu ja jännitteet sekä puutteellinen ymmärrys toisen ammattilaisen työnkuvasta ovat saumattoman yhteistyön esteitä. Moniammatillinen yhteistyö kuvaa eri alojen tutkijoiden ja ammattilaisten näkökulmista, miksi ammattien välinen sujuva yhteistyö on tärkeä osa sosiaali- ja terveysalojen ammattitaitoa, työn kehittämistä ja koulutusta. Yhteistyö, rajojen ylittäminen ja verkostoituminen korostuvat alan murroksissa ja palveluiden digitalisoituessa.

Teoksessa perehdytään käytännön monitieteisiin tutkimus- ja koulutushankkeisiin ja se tarjoaa raikkaita näkökulmia sosiaali- ja terveysalojen sekä opetusalan tutkijoille ja opiskelijoille. Se sopii myös ammatillisen osaamisen ja monitoimijaisten palvelujen kehittämiseen.


Katso myös näitä tuotteita