Mediapoliitikko

Isotalus, Pekka
Nimeke: Mediapoliitikko
Tekijät: Isotalus, Pekka (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524954174
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 247
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Politiikka
Suomen suuret kysymykset
Viestintä ja media
Kesäale 7.6.–4.8.
Kirjastoluokka: 32 VALTIO-OPPI. POLITIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: henkilöityminen, joukkoviestimet, medioituminen, osaaminen, poliitikot, poliittinen journalismi, poliittinen viestintä, politiikka, viestintä, yksityistyminen (sosiologia)
E-kirja, 2017
EPUB
23,00 €

Median ja politiikan välillä vallitsee jatkuva kauhun tasapaino. Viestinnän jipot ja koukerot taitavalle poliitikolle media on hyvä renki, mutta kokeneenkin kehäketun ura voi tuhoutua, jos menettää otteensa julkisuuden pyörityksessä. Millaisia ominaisuuksia ja taitoja menestyvältä mediapoliitikolta vaaditaan?

Mediapoliitikko kertaa mediapelin säännöt pohtimalla tuttujen suomalaispoliitikkojen viestintää ja selvittää samalla politiikan viihteellistymistä ja henkilöitymistä. Vaikutusvaltaa hakeville se kertoo vinkkejä eri viestintäkanavien haltuunotosta ja sanattoman viestinnän nyansseista. Miksi televisioesiintymisissä ei aina kannata noudattaa oppikirjojen ohjeita? Millaisia viestinnän trendejä maailmalta on Suomeen rantautumassa?

Teos myös auttaa äänestäjää tunnistamaan aidot viestit epäaidoista. Vaalien alla repäisevät otsikot ja iskevät mainoslauseet voivat viedä mennessään ja toisaalta tärkeät asiat jäädä huomiotta pelkän heikon esiintymisen vuoksi. Mediapolitiikassa kuulijan vastuu on suuri.


Katso myös näitä tuotteita