Mahdottoman suuri puu — Tarina äärettömästä

Laajarinne, Jukka
Nimeke: Mahdottoman suuri puu — Tarina äärettömästä
Tekijät: Laajarinne, Jukka (Kirjoittaja)
Luoma, Mari (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523450585
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Sarja: Riikkinen ja Oukka tutkivat 1
Painos: 2. painos, 2024
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 49
Tuoteryhmät: Kasvatus ja psykologia
Lastenkirjat
Kirjastoluokka: L51.8 Matematiikka harrasteena ja ajanvietteenä
Ikäsuositus: 6
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: seikkailu, tutkimusmatkat, puut (kasvit), luvut, hyönteiset, tiedekasvatus, äärettömyys, jatkuvuus
Äänikirja, 2020
MP3
16,00 €

E-kirja, 2021
EPUB
17,00 €

Kun Kuningatar käskee Kekomielen jäsenet tutkimusmatkalle, seikkailuun lähtee myös Riikkinen, pesän pienimmäinen. Yhdessä mittarimato Oukan kanssa se kohtaa ihmeitä, jotka saavat pään pyörälle ja vähän pelottavatkin.

Miksi mököjäkäräinen suree sukunsa pienenemistä? Keitä ovat mäihämainarit, jotka marssivat pesäkoloonsa loppumattomassa jonossa? Montako kertaa Puun runko haarautuu, ja miksi se tuntuisi joka mittauksella olevan eri paksuinen? Entä mikä on latvuksessa odottava kielletty Raja, jonka yli menneet eivät kuulemma koskaan ole palanneet takaisin?

Mahdottoman suuri puu nivoo matemaattisen ja filosofisen pohdiskelun äärettömästä osaksi riemastuttavaa seikkailukertomusta. Luovaan ja itsenäiseen ajatteluun kannustavaa teosta on ideoitu yhdessä Helsingin yliopiston Tiedekasvatuskeskuksen asiantuntijoiden kanssa. Upeasti kuvitettu teos on suunnattu 6-9-vuotiaille, mutta se tarjoaa pohdittavaa myös varttuneemmille lukijoille.


Katso myös näitä tuotteita