Lukivaikeudesta lukitukeen

Takala, Marjatta; Kairaluoma, Leila
Nimeke: Lukivaikeudesta lukitukeen
Tekijät: Takala, Marjatta (Toimittaja)
Kairaluoma, Leila (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523450400
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 328
Tuoteryhmät: Sosiaaliala
Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: 38.551 Erityisopetus. Erityiskasvatus, luku-, kirjoitus- ja puhehäiriöiset
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: lukihäiriöt, lukeminen, ongelmat, tunnistaminen, ennaltaehkäisy, lapset (ikäryhmät), nuoret, kirjoittaminen, oppiminen, peruskoulu, opetus, luetun ymmärtäminen, apuvälineet, tukimuodot, ylioppilaskirjoitukset, aikuiset
E-kirja, 2019
EPUB
23,00 €

Ensiluokkalainen tuskailee aapisensa kanssa: tavut törmäilevät toisiinsa ja vaihtavat paikkaa. Lukemisen pulmat vaikuttavat myös monen nuoren ja aikuisen elämään. Koulu-uupumuksen syy voi olla tunnistamatta jäänyt lukivaikeus.
Noin joka kymmenennen suomalaislapsen ja -nuoren lukutaito on riittämätön. Ilman sujuvaa lukutaitoa voi olla hankala selvitä arkisistakin askareista. Jotta lukivaikeuteen voidaan tarjota tukea, se pitää tunnistaa. Mikä lukivaikeus on, ja miten sen kanssa selviää?

Lukivaikeudesta lukitukeen kuvaa, miten lukivaikeus tunnistetaan ja millaista kuntoutusta tai tukea oppimisen avuksi on saatavissa. Kirja tarjoaa tukea ja konkreettisia ohjeita lukemisen opettamiseen. Sen kohderyhmänä ovat luokan-, aineen- ja erityisopettajaksi opiskelevat, esikoulun opettajat, vanhemmat, sosiaalityöntekijät sekä puheterapeutit.


Katso myös näitä tuotteita