Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 18:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 18:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Logistiikka ja liikennejärjestelmät

Tapaninen, Ulla
Nimeke: Logistiikka ja liikennejärjestelmät
Tekijät: Tapaninen, Ulla (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516723764
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Otatieto
Painos: 2018
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 172
Tuoteryhmät: Suomen suuret kysymykset
Muuttuva työ ja talous
Otatieto
Kirjastoluokka: 69.33 Materiaalitoiminnot
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: logistiikka, liikennejärjestelmät, kuljetus, tiekuljetus, rautatiekuljetus, ilmakuljetus, merikuljetus, kaupunkiliikenne, tieliikenne, rautatieliikenne, lentoliikenne, meriliikenne, älytekniikka, turvallisuus, liikenneturvallisuus, investoinnit, liikennepolitiikka, kehittäminen
E-kirja, 2018
EPUB
25,00 €

Suomen liikennejärjestelmä on suurten muutosten kourissa. Maan kuljetusvolyymit eivät enää kasva, ja pian liikenteen digitalisaatio mullistaa liikennettä yhtä paljon kuin aikanaan rautateiden käyttöönotto. Liikenteestä tulee yhä itsenäisempää, älykkäämpää ja paremmin kuluttajan tarpeisiin sovitettua. Samalla muutokset tarjoavat mahdollisuuksia innovaatioille ja yritystoiminnalle.

Logistiikka ja liikennejärjestelmät kertoo, miten ympäristönäkökulmat, palvelullistuminen ja jakamistalous ovat vaikuttaneet liikenneajatteluun. Siinä pohditaan, millainen tulevaisuuden liikennejärjestelmän tulisi olla, jotta se vastaisi elämäntavan ja yhteiskunnan muutoksiin ja palvelisi koko Suomen kuljetustarpeita. On elintärkeää tarkastella maamme liikennejärjestelmää kokonaisuutena. Millaisia rakenteita ja kuljetusmuotoja kannattaa kehittää, ja mistä on luovuttava?

Kirja on hyödyllistä luettavaa niille, jotka työssään joutuvat pohtimaan liikennejärjestelmiä ja niiden kehittymistä. Se soveltuu oppikirjaksi kaikille logistiikan, liikennesuunnittelun ja kuljetustekniikan tai -talouden opiskelijoille.


Katso myös näitä tuotteita