Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 18:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 18:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Lastenhoidon ja varhaiskasvatuksen monet polut — Lasten, perheiden ja politiikan näkökulmia

Eerola, Petteri; Repo, Katja; Alasuutari, Maarit; Karila, Kirsti; Lammi-Taskula, Johanna
Nimeke: Lastenhoidon ja varhaiskasvatuksen monet polut — Lasten, perheiden ja politiikan näkökulmia
Tekijät: Eerola, Petteri (Toimittaja)
Repo, Katja (Toimittaja)
Alasuutari, Maarit (Toimittaja)
Karila, Kirsti (Toimittaja)
Lammi-Taskula, Johanna (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523451544
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 24.3.2022
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 308
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Politiikka
Sosiaaliala
Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: 37.41 Päivähoito
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: perhepolitiikka, lapsiperheet, varhaiskasvatus, lastenhoito, perheet, kotihoito, hoitopäätökset
E-kirja, 2022
EPUB
23,00 €

Hoidetaanko lasta kotona vai osallistuuko hän varhaiskasvatukseen? Kuka häntä hoitaa? Suomalainen varhaiskasvatuksen ja lastenhoidon tukien järjestelmä luo vanhemmille valinnan mahdollisuuksia mutta myös alueellisia ja perheiden välisiä eroja, jotka vaikuttavat hoitoratkaisuihin ja niiden tasa-arvoisuuteen. Mitä lapset ajattelevat arjestaan lastenhoidon mutkikkailla poluilla?

Lastenhoidon ja varhaiskasvatuksen monet polut tutkii, millaisia hoitoratkaisuja perheet tekevät ja miten ne syntyvät. Kansalliset ja paikalliset tasa-arvon kysymykset kietoutuvat vanhempien mahdollisuuksiin ja lasten yksilöllisiin tilanteisiin, joista muotoutuu hoitojärjestelyjen kirjo.

Teos tarkastelee lastenhoito- ja varhaiskasvatuspolitiikkaa kokonaisuutena, jossa kansalliset ja kunnalliset linjaukset asettavat raamit perheiden hoitoratkaisuille. Tämä laaja katsaus suomalaislasten hoitoon ja varhaiskasvatukseen on hyödyllinen niin alan ammattilaisille ja opiskelijoille kuin sen suuntaviivoista päättävillekin.


Katso myös näitä tuotteita