Kohti yhdenvertaista koulua — Johdatus kulttuurienväliseen kasvatukseen ja muovautuvuuden pedagogiikkaan

Rissanen, Inkeri
Nimeke: Kohti yhdenvertaista koulua — Johdatus kulttuurienväliseen kasvatukseen ja muovautuvuuden pedagogiikkaan
Tekijät: Rissanen, Inkeri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523452640
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 1.3.2024
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2024
Julkaisuvuosi: 2024
Kieli: suomi
Sivumäärä: 285
Tuoteryhmät: Kevät 2024
Kirjastoluokka: 38.5 Koululaitos
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kulttuurienvälisyys, koululaitos, kasvatus, koulutus, monikulttuurisuus, yhdenvertaisuus, eriarvoisuus, pedagogiikka, koulut
E-kirja, 2024
EPUB
21,00 €

Ajatukset ihmisten ja kulttuurien muovautuvuudesta vaikuttavat voimakkaasti siihen, millaisia tulkintoja teemme itsestämme, toisista ihmisistä ja maailmasta. Vahvistamalla opettajien ja oppilaiden muovautuvuusajattelun taitoja voidaan lisätä yhdenvertaisuutta niin kouluissa kuin yhteiskunnassa laajemmin.

Kohti yhdenvertaista koulua johdattaa kulttuurienvälisen kasvatuksen historiaan ja perusteisiin sekä esittelee muovautuvuuden pedagogiikkaa. Se tarjoaa runsaasti tutkimustietoa psykologisista ja sosiaalipsykologisista tekijöistä, jotka vaikuttavat oppilaiden erilaisiin mahdollisuuksiin. Mikä ylläpitää eriarvoisuutta koulussa? Mikä on opettajien ajattelun ja toiminnan merkitys? Entä miten opettajat voivat kehittää valmiuksiaan edistää oikeudenmukaisuutta ja yhdenvertaisuutta?

Kohti yhdenvertaista koulua on perusteos kulttuurienväliseen kasvatukseen. Se tarjoaa uusia tutkimusperustaisia näkökulmia sekä konkreettisia harjoituksia opettajankoulutukseen ja kouluihin.


Katso myös näitä tuotteita