Kestävä työ ja hyvä elämä

Kasvio, Antti
Nimeke: Kestävä työ ja hyvä elämä
Tekijät: Kasvio, Antti (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524953252
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 38,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 262
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Yhteiskunta
Politiikka
Kesäale 7.6.–4.8.
Kirjastoluokka: 36.13 Työ. Työelämä
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työelämä, kestävä kehitys, työ, muutos, modernisaatio, yhteiskunnallinen muutos, hyvinvointi, hyvä elämä, hyvinvointivaltio, tulevaisuus, työpolitiikka
E-kirja, 2014
PDF
25,00 €

Kestävä työ ja hyvä elämä on kirja työelämän historiasta, nykyisyydestä ja tulevaisuudesta.

Perinteinen palkansaajayhteiskunta on tullut tiensä päähän. Tulevaisuudessa työelämän sirpaloituminen jatkuu edelleen ja jyrkät ansiotuloihin ja sitä kautta hyvinvointiin liittyvät erot syvenevät entisestään. Yksittäiset ihmiset joutuvat ponnistelemaan yhä ankarammin selvitäkseen elämässään. Monille kilpailu käy liian kovaksi.

Miten tähän on tultu? Onko mitään tehtävissä? Vai onko vain pärjättävä parhaansa mukaan?

Ratkaisuja on tavattu etsiä taloudellisen toiminnan laajentamisesta ja tehostamisesta. Tämä ei enää käy päinsä. Ihmiskunnan taloudellisten toimintojen tuloksena koko elonkehän olemassaolon perustat ovat hauraat jo nyt. Mutta hyvän elämän edellytykset voidaan luoda myös nykyistä niukemmissa aineellisissa oloissa. On mahdollista luoda kestävän työn kulttuuri, joka avaa ihmisille mahdollisuuden nykyistä laadukkaampaan elämään.

Kestävä työ ja hyvä elämä on painava ja pitkäjänteiseen tutkimustyöhön perustuva puheenvuoro keskustelussa Suomen ja hyvinvointivaltion uhkista ja mahdollisuuksista 2000-luvun globaalissa ympäristössä.


Katso myös näitä tuotteita