Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Kato mua! — Kohtaako aikuinen lapsen päiväkodissa?

Kalliala, Marjatta
Nimeke: Kato mua! — Kohtaako aikuinen lapsen päiväkodissa?
Tekijät: Kalliala, Marjatta (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524950527
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2020
Kieli: suomi
Sivumäärä: 326
Tuoteryhmät: Sosiaaliala
Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: K38.1 Perhe- ja kotikasvatus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: vuorovaikutus, lapset (ikäryhmät), aikuiset, päiväkodit, kasvuympäristö, sosiaalinen ympäristö, lapsilähtöisyys, leikkiminen, toiminta, päivähoito, varhaiskasvatus, laatu, arviointi
E-kirja, 2013
PDF
23,00 €

Monen aikuisen on vaikea antautua intensiiviseen vuorovaikutukseen lapsen kanssa. Varhaiskasvatuksen laatu on hyvin vaihtelevaa, ja se heittelehtii toisinaan silloinkin, kun henkilökunta pysyy samana. Marjatta Kalliala osoittaa kuitenkin tässä teoksessa rohkaisevasti, että uusi tieto ja aikuisen toiminnan arvioiminen voivat käynnistää myönteisen muutoksen.

Teos haastaa päiväkodin aikuiset näkemään tekojensa jäljet lapsissa. Kuinka aikuinen voi tavoittaa lapsen kokemuksen - ei vain sitä, mitä lapsi tekee, vaan myös sen, mitä tekeminen hänelle merkitsee? Kirja soveltuu yliopistojen varhaiskasvatusyksiköiden käyttöön ja muuhun varhaiskasvatuksen koulutukseen sekä kaikille niille, joiden mielestä pienten lasten näkökulma on tärkeä.

FT Marjatta Kalliala on lastentarhanopettaja, joka työskentelee lehtorina Helsingin yliopiston soveltavan kasvatustieteen laitoksella. Hän on varhaiskasvatuksen asiantuntija, joka on erityisesti ja laajasti kiinnostunut leikistä. Hänen tutkimuksilleen on ominaista monitieteinen lähestymistapa, jossa kulttuurintutkimuksen näkökulma yhdistyy kasvatustieteelliseen.


Katso myös näitä tuotteita