Kaikki irti arjesta

Andersson, Leif C.; Hetemäki, Ilari; Mustonen, Riitta; Sihvola, Ari
Nimeke: Kaikki irti arjesta
Tekijät: Andersson, Leif C. (Toimittaja)
Hetemäki, Ilari (Toimittaja)
Mustonen, Riitta (Toimittaja)
Sihvola, Ari (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524951937
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 21,00 € (19,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 304
Tuoteryhmät: Sosiaaliala
Terveys ja hyvinvointi
Yhteiskunta
Kirjastoluokka: K16.8 Tiedepolitiikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: arki, elämänkaari, terveys, ikääntyminen, eläkeläiset, ajankäyttö, tabut, kielellinen vuorovaikutus, koti, asuminen, kansainvälinen talous, työ, ympäristöpolitiikka, teknologia, teknologinen kehitys, tutkimustyö
E-kirja, 2014
PDF
10,00 €

Jokaisella on kokemuksia, ajatuksia ja näkemyksiä arjesta. Arkea onkin vaikea määritellä yksiselitteisesti. Tieteelle arki tarjoaa valtavan aiheiden ja lähestymistapojen kirjon, ja usein tieteen ongelmat ja oivallukset nousevat tavallisesta arkielämästä.

Kaikki irti arjesta on monimuotoinen katsaus arkeen. Se pureutuu ilmiöihin, jotka koskettavat kaikkia: rutiineihin ja tabuihin, tunteisiin ja kommunikaatioon, syntymään ja kuolemaan. Se hahmottelee arjen ääriviivoja menneestä tulevaan ja kokoaa yhteen arjen osatekijöitä asumisesta työhön ja viihteeseen. Esille tulevat myös pienen ihmisten arkeen vaikuttavat suuret rakenteet kuten maailmantalouden trendit, ilmastonmuutos ja tekniikan kehitys. Lisäksi lukija pääsee kurkistamaan tieteen ja sen tekijöiden arkeen.


Katso myös näitä tuotteita