Kaakkois-Aasia — Talous, ympäristö ja yhteiskunta

Kettunen, Erja
Nimeke: Kaakkois-Aasia — Talous, ympäristö ja yhteiskunta
Tekijät: Kettunen, Erja (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523450073
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 228
Tuoteryhmät: Talous
Yhteiskunta
Ympäristö ja luonto
Kirjastoluokka: 48.14 Kaakkois-Aasia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: yhteiskuntakuvaus, taloudellinen kehitys, talouspolitiikka, elinkeinoelämä, poliittinen kehitys, taloussuhteet, alueellinen yhteistyö, kansainvälinen yhteistyö, kulttuurierot, ympäristökysymykset
E-kirja, 2019
EPUB
19,00 €

Kaakkois-Aasia tunnetaan rannoistaan ja sademetsistään mutta myös monista viime vuosikymmenien vakavimmista konflikteista. Usein unohtuu, että tämä Intian ja Kiinan väliin jäävä alue on pinta-alaltaan ja väkiluvultaan lähes Euroopan kokoinen, ja sen taloudellinen ja kulttuurinen merkitys on alati vahvistumassa. Millaisia mahdollisuuksia maat tarjoavat esimerkiksi liiketoiminnalle ja kauppasuhteille?

Kaakkois-Aasia on ensimmäinen suomenkielinen alueen nykykehitystä esittelevä teos. Se piirtää kuvan monikulttuurisesta ja poliittisesti kirjavasta mutta myös dynaamisesta ja keskinäiseen yhteistyöhön pyrkivästä maailmankolkasta. Teoksessa perehdytään myös Suomen ja Kaakkois-Aasian välisen kaupan historiaan. Alueen taloudellista ja poliittista kehitystä käsitellään sekä liiketoiminnan että kansalaisjärjestöjen näkökulmasta. Onko mailla edellytyksiä edistää esimerkiksi ympäristönsuojelua ja vastuullista liiketoimintaa?

Teos on tärkeää luettavaa paitsi Kaakkois-Aasiasta kiinnostuneille ja alueen maiden kanssa työskenteleville myös kaikille matkailijoille ja uteliaille maailmankansalaisille.


Katso myös näitä tuotteita