Johdatus sosiologian perusteisiin

Erola, Jani; Räsänen, Pekka
Nimeke: Johdatus sosiologian perusteisiin
Tekijät: Erola, Jani (Toimittaja)
Räsänen, Pekka (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524953207
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 38,00 € (34,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2023
Julkaisuvuosi: 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 271
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Tiede ja tutkimusmenetelmät
Perusteokset
Kirjastoluokka: K30.1 Sosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sosiologia, yhteiskuntatieteet, yhteiskuntarakenne, talousjärjestelmät, taloussosiologia, yhteiskuntaluokat, sosiaaliset instituutiot, sosiaalinen rakenne, sosiaaliset verkostot, sosiaalinen vuorovaikutus, sosiaalipolitiikka, sosiaaliturva, hyvinvointivaltio, globalisaatio
E-kirja, 2014
EPUB
25,00 €

Johdatus sosiologian perusteisiin esittelee oppiaineen perusteet tarkastelemalla niitä yhteiskunnallisia ilmiöitä, joita sosiologit tutkivat. Samalla kirja hahmottaa sitä, mikä tekee oppiaineesta ominaislaatuisen yhteiskuntatieteen. Teoksessa keskitytään 2000-luvun ydinkysymyksiin.

Miksi eriarvoisuus, sosiaaliset rakenteet ja talous ovat sosiologian keskeisimpiä aiheita? Miten poliittinen päätöksenteko, globalisaatio, ikääntyminen ja perhe vaikuttavat jokaiseen ihmiseen? Mitä ovat kulutuksen, rikollisuuden ja luokkaerojen syyt ja seuraukset?

Johdatus sosiologian perusteisiin ei vaadi esitietoja sosiologiasta. Se soveltuu pääsykoe- ja peruskurssikirjaksi yliopistoihin ja muihin korkea-asteen oppilaitoksiin.


Katso myös näitä tuotteita