Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.
Verkkokauppa ei ole käytettävissä pe 24.5. klo 15:30 - su 26.5. klo 14:00 välisenä aikana suunnitellun huoltokatkon vuoksi.

Ikääntyvät digiyhteiskunnassa — Elinikäisen oppimisen mahdollisuudet

Korjonen-Kuusipuro, Kristiina; Rasi-Heikkinen, Päivi; Vuojärvi, Hanna; Pihlainen, Kaisa; Kärnä, Eija
Nimeke: Ikääntyvät digiyhteiskunnassa — Elinikäisen oppimisen mahdollisuudet
Tekijät: Korjonen-Kuusipuro, Kristiina (Toimittaja)
Rasi-Heikkinen, Päivi (Toimittaja)
Vuojärvi, Hanna (Toimittaja)
Pihlainen, Kaisa (Toimittaja)
Kärnä, Eija (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789523451919
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 11.11.2022
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 283
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Sosiaaliala
Kirjastoluokka: 32.4 Ikäryhmien asema yhteiskunnassa
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elinikäinen oppiminen, digitaaliset taidot, vertaisoppiminen, ikääntyneet, digitalisaatio, vertaistuki, digineuvonta, medialukutaito, tietoyhteiskunta, osallisuus, digitaalinen kuilu
E-kirja, 2022
EPUB
23,00 €

Digitalisaatio on tuonut koko maailman napin painalluksen päähän, mutta ilmiöllä on myös varjopuolia. Se voi vaarantaa ikäihmisten osallistumisen yhteiskunnan toimintoihin. Onkin tärkeää pohtia, miten ikäihmisten digitaitojen opettelua ja ylläpitoa tuetaan heille sopivalla tavalla.

Ikääntyvät digiyhteiskunnassa - Elinikäisen oppimisen mahdollisuudet saa lukijan tarkastelemaan kriittisesti yhteiskunnan kiihtyvää digitaalistumista ja sen vaikutusta ikäihmisten arkeen. Teos antaa äänen ikäihmisille itselleen ja tarjoaa tietoa digitaalisten teknologioiden ja median roolista heidän elämässään. Samalla nostetaan esille ikääntyvien kokemuksia erilaisten teknologioiden käytöstä ja käytön opettelusta.

Ikääntyvillä on moninaisia taitoja ja voimavaroja, joiden käyttöä on syytä tukea ja tutkia. Näin suodaan myös ikääntyville mahdollisuus elinikäiseen oppimiseen ja varmistetaan, että esimerkiksi sosiaaliset tukiverkostot pystyvät tukemaan heitä digitaitojen omaksumisessa.


Katso myös näitä tuotteita