Hyvän tekemisen markkinat

Johansson, Frank
Nimeke: Hyvän tekemisen markkinat
Tekijät: Johansson, Frank (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524954372
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 32,00 € (29,09 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 348
Tuoteryhmät: Talous
Konfliktit maailmassa
Kirjastoluokka: 32 VALTIO-OPPI. POLITIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: avustustoiminta, avustusjärjestöt, ihmisoikeusjärjestöt, kehitysyhteistyö, kansainvälinen apu, katastrofiapu, kansainväliset järjestöt, kansalaisjärjestöt, globalisaatio, auttaminen, hyväntekeväisyys, humanitarismi, markkinatalous, kaupallistuminen, järjestöt, markkinointi, varainhankinta
E-kirja, 2017
EPUB
23,00 €

Kansainvälinen auttaminen on 25 viime vuoden ajan kasvanut huimaa vauhtia. Samalla se on ammatillistunut ja kaupallistunut. Onko kutsumus kilpailun myötä muuttunut uraksi ja bisnekseksi?

Hyvän tekemisen markkinat kuvaa kansainvälisen auttamisen alan markkinoita. Nykyinen talousjärjestelmä on mahdollistanut erilaisten auttajatahojen kasvun, mutta järjestöjen täytyy sopeutua kaupalliseen kilpailuun. Auttamisen alalla vaikuttavatkin monet tekijät, kuten usko, markkinat, auttamisen kuvasto, käytetty teknologia ja eri toimintatavat.

Teos arvostelee kasvun logiikkaa sekä selvittää ristiriitaa hyvän tekemisen ja markkinaehtoisesti toimimisen välillä. Ilmiöitä kuvataan suomalaisten ja kansainvälisten järjestöjen tarinoiden kautta. Samalla tarkastellaan, miten tähän on tultu ja miten järjestöt ovat syntyneet ja muuttuneet. Kun ne joutuvat valitsemaan arvojen ja oman selviytymisensä välillä, kumpi voittaa?


Katso myös näitä tuotteita