Hyvä, parempi, valmis — Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille

Hakala, Juha T.
Nimeke: Hyvä, parempi, valmis — Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille
Tekijät: Hakala, Juha T. (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523451803
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 4.8.2022
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2022
Julkaisuvuosi: 2022
Kieli: suomi
Sivumäärä: 144
Tuoteryhmät: Kielet ja kirjallisuus
Kasvatus ja psykologia
Tiede ja tutkimusmenetelmät
Kirjastoluokka: 38.3 Opiskelutekniikka
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: opinnäytteet, ammattikorkeakoulut, tieteellinen kirjoittaminen, opiskelutekniikka, tutkimustyö, korkeakouluopiskelu
E-kirja, 2022
EPUB
16,00 €

Hienoa! Olet opinnoissasi jo niin pitkällä, että on aika ryhtyä opinnäytetyön tekoon. Oli opinnäytteesi sitten tutkimus tai vaikkapa uudenlainen tuote, selviät urakasta kunnialla - varsinkin, jos luet tämän kirjan.

Hyvä, parempi, valmis antaa selkeät ohjeet ammattikorkeakoulun opinnäytetyön tekoon alalle kuin alalle. Se kertoo opinnäytetyön luonteesta sekä hommaan tarvittavasta asenteesta realistisesti ja käytännönläheisesti. Muhkeasta urakasta tulee hallittava, kun sen purkaa osiin ja huomaa tyypillisimmät kompastuskivet. Työn eri vaiheet esitellään seikkaperäisesti esimerkkien avulla. Lämpimällä huumorilla höystetty teos kannustaa lukijaa kohti maalia: valmista, hyväksyttyä ja tekijäänsä hyödyttävää opinnäytetyötä.

Hyvä, parempi, valmis on tämän päivän vaatimuksia vastaavaksi uudistettu laitos teoksesta Opinnäyteopas ammattikorkeakouluille (2004). Se sopii opiskelijoiden lisäksi opinnäytetöiden ohjaajille sekä kaikille tutkimus- ja kehittämistyöstä kiinnostuneille.


Katso myös näitä tuotteita