Huono johtaminen — Tuhon tieltä toimivaan työyhteisöön

Juuti, Pauli
Nimeke: Huono johtaminen — Tuhon tieltä toimivaan työyhteisöön
Tekijät: Juuti, Pauli (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524954815
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 35,00 € (31,82 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 232
Tuoteryhmät: Talous
Johtaminen
Muuttuva työ ja talous
Kirjastoluokka: 69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: johtajuus, johtaminen, ongelmat, esihenkilötaidot, johtajat, esihenkilöt, vallankäyttö, persoonallisuushäiriöt, työilmapiiri, työyhteisöt, organisaatiot
E-kirja, 2018
EPUB
23,00 €

Miksi huonosta johtajuudesta vaietaan? Kuinka työlainsäädännön puitteissa voidaan itse asiassa edistää henkilöstön pahoinvointia?

Kiusaaminen, tehottomuus, arvottomuuden tunteet ja tukala ilmapiiri ovat ongelmia monella työpaikalla. Perimmäinen syy on usein puutteellisessa, jopa kelvottomassa johtamisessa. Vastuu ei kuitenkaan ole yksin johtajalla, vaan vääristynyttä vuorovaikutusta voi ylläpitää myös muu henkilöstö, ja taustalla voivat vaikuttaa myös entiset johtajat ja työntekijät.

Huono johtaminen kuvaa johtamisen ongelmien syitä ja ilmenemismuotoja. Konkreettiset tapausesimerkit valottavat sitä, miten vaikea ja monisäikeinen ilmiö se on. Teos tarjoaa keinoja puuttua asiaan ja ehdottaa korjaustoimia kurssin kääntämiseksi.

Teos soveltuu johtamisen alan oppikirjaksi yliopistoissa ja korkeakouluissa. Erityisenä kohderyhmänä ovat esimiehet, esimiesvalmennuksessa olevat ja ammattiliittojen luottamushenkilöstö. Se sopii myös vertaistueksi kaikille työpaikallaan ongelmia kokeville.


Katso myös näitä tuotteita