Faktat nettiin! — Asiantuntijaviestintä sosiaalisessa mediassa

Poutanen, Petro; Laaksonen, Salla-Maaria
Nimeke: Faktat nettiin! — Asiantuntijaviestintä sosiaalisessa mediassa
Tekijät: Poutanen, Petro (Kirjoittaja)
Laaksonen, Salla-Maaria (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523450370
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 27,00 € (24,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2. painos, 2019
Julkaisuvuosi: 2019
Kieli: suomi
Sivumäärä: 202
Tuoteryhmät: Tiede ja tutkimusmenetelmät
Viestintä ja media
Perusteokset
Kirjastoluokka: 61.721 Verkkoyhteisöt. Sähköposti. Verkkojuttelu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: sosiaalinen media, media, julkinen keskustelu, vaikuttaminen, tutkijat, asiantuntijat, asiantuntijuus, verkkoviestintä, tiedeviestintä, viestintä, tutkimustieto, tieteen popularisointi
E-kirja, 2019
EPUB
16,00 €

Perinteinen media ei ole enää ainoa väylä julkiseen keskusteluun. Sosiaalinen media nostaa esille itseoppineita asiantuntijoita, ja myös tutkijoilta odotetaan aiempaa aktiivisempaa osallistumista yhteiskunnalliseen keskusteluun. Esimerkiksi Twitter, Facebook ja blogit ovat muodostuneet keskeisiksi kanaviksi viestiä tutkimustuloksista ja kommentoida ajankohtaisia kysymyksiä. Miten niitä voi oppia hyödyntämään parhaiten?

Faktat nettiin! on käytännönläheinen verkon ja sosiaalisen median opaskirja asiantuntijatyötä tekevälle. Sosiaalisessa mediassa aktiivisten asiantuntijoiden haastattelut ja konkreettiset esimerkit perehdyttävät lukijan kattavasti niin sisältösuunnitelmien laatimiseen kuin vetävien sisältöjen kirjoittamiseen, oman persoonan esilletuomiseen ja vaikuttavuuden lisäämiseen.

Verkko- ja someviestinnän avulla mahdollistetaan esimerkiksi tutkimustiedon näkyvyys ja leviäminen, uudet kohtaamiset ja yhteistyömahdollisuudet sekä uudenlainen avoimuus tutkimuksen eri vaiheista. Viemällä faktat nettiin asiantuntijat voivat ennen kaikkea oikoa julkisuudessa leviävää virheellistä tietoa ja nostaa tietoon pohjautuvat näkökulmat keskustelun ytimeen.


Katso myös näitä tuotteita