Elektroniikka ja sähkötekniikka

Silvonen, Kimmo
Nimeke: Elektroniikka ja sähkötekniikka
Tekijät: Silvonen, Kimmo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789516723771
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Otatieto
Painos: 2. painos, 2020
Julkaisuvuosi: 2018
Kieli: suomi
Sivumäärä: 504
Tuoteryhmät: Otatieto
Kirjastoluokka: K62.6 Sähkötekniikka
Koulutusaste: Korkeakoulu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: elektroniikka, sähkötekniikka
E-kirja, 2018
PDF
25,00 €

Elektroniikan ja sähkötekniikan hallitseminen tarjoaa näköalapaikan yhteiskunnan teknisen kehityksen ja mullistavien innovaatioiden äärelle. Alan syvällinen oppiminen ja huippuosaajaksi pääseminen vaatii kuitenkin vuosien työn.

Elektroniikka ja sähkötekniikka on hyvä apuväline tämän tavoitteen saavuttamisessa. Teos soveltuu oppimispolun eri vaiheisiin: se lähtee alkeista mutta käsittelee teoreettisesti vaikeitakin asioita. Kirjan erityispiirre on laajan aiheen yhtenäinen käsittely yksissä kansissa. Sähkötekniikan perusteiden ja elektroniikan komponenttien lisäksi perehdytään ajankohtaisiin aiheisiin, kuten Arduino-mikro-ohjaimiin, radiotekniikkaan ja antureihin.

Oppikirja antaa hyvän pohjan elektroniikkapiirien suunnitteluun ja analysointiin sekä lisätiedon hankintaan. Se sopii myös elektroniikan käsikirjaksi, itseopiskeluun ja opetuksen taustamateriaaliksi.

Uuteen kirjaan on yhdistetty tekijän aikaisempia teoksia Sähkötekniikka ja elektroniikka (2005), Elektroniikka ja puolijohdekomponentit (2009) sekä Sähkötekniikka ja piiriteoria (2009).


Katso myös näitä tuotteita