Yritystutkimuksen tilinpäätösanalyysi

Yritystutkimus ry
Nimeke: Yritystutkimuksen tilinpäätösanalyysi
Tekijät: Yritystutkimus ry (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524954273
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)


Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2019
Julkaisuvuosi: 2017
Kieli: suomi
Sivumäärä: 108
Tuoteryhmät: Talous
Kirjastoluokka: K69.2 Liiketaloudellinen laskentatoimi
Kansalliskirjaston asiasanat: tilinpäätös, tilinpäätösanalyysi, analyysi, kannattavuus, rahoitus, tunnusluvut, yritykset, yritystutkimus
E-kirja, 2017
PDF
25,00 €

Tilinpäätösanalyysilla selvitetään yrityksen kannattavuutta, rahoitusta ja pääomarakennetta. Yritystutkimuksen tilinpäätösanalyysi -oppaassa esitellään yrityksen liiketaloudellisten tunnuslukujen perusteet ja laskentatavat sekä esimerkki tilinpäätösanalyysista. Opasta suositellaan kaikille yritystalouden, erityisesti yritysrahoituksen, parissa työskenteleville.

Tässä 10. korjatussa laitoksessa on otettu huomioon vuonna 2016 säädetyt muutokset kirjanpito-, osakeyhtiö-, tilintarkastus- ynnä muihin lakeihin. Uuden lainsäädännön myötä muutoksia on tapahtunut muun muassa tilinpäätöksen tulos- ja tasekaavoissa, tilinpäätöksen laajuudessa ja konsernitilinpäätöksen laatimisvelvollisuudessa. Uudessa laitoksessa on otettu huomioon myös virallisen tilinpäätöksen kirjaustapojen muutokset, jotka koskevat esimerkiksi pääomalainaa, satunnaisia eriä, sijoituskiinteistöjen ja rahoitusvälineiden käypää arvoa ja leasing-omaisuutta.


Katso myös näitä tuotteita