Yrityksen kirjanpito — Liiketapahtumista tilinpäätökseen, 5. uudistettu laitos

Ihantola, Eeva-Mari; Leppänen, Pasi
Nimeke: Yrityksen kirjanpito — Liiketapahtumista tilinpäätökseen, 5. uudistettu laitos
Tekijät: Ihantola, Eeva-Mari (Kirjoittaja)
Leppänen, Pasi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789523451513
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 37,00 € (33,64 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 5. painos, 2021
Julkaisuvuosi: 2021
Kieli: suomi
Sivumäärä: 364
Tuoteryhmät: Talous
Kirjastoluokka: K69.21 Liiketaloudellinen kirjanpito ja tilintarkastus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kirjanpito, laskentatoimi, tilinpäätös, IFRS-standardit, kirjanpitolaki, lainsäädäntö
Huom! Vanha laitos. Uusi ilmestynyt heinäkuussa 2023.

Yrityksen kirjanpito - liiketapahtumista tilinpäätökseen on monipuolinen johdatus kirjanpidon ja tilinpäätöksen perusteisiin. Se käsittelee kattavasti kaikki kirjanpitoprosessin vaiheet ja esittelee erityiskysymyksiä kirjanpidosta sekä tilinpäätöksen suunnittelusta, laadinnasta ja sisällöstä. Aiheittain edetään yleisestä yksityiskohtiin: lukija saa aluksi yrityksen kirjanpidosta ja tilinpäätöksestä yleiskuvan, joka täydentyy myöhemmissä luvuissa.

Yrityksen kirjanpitoa käydään läpi pääosin Suomen kirjanpitolainsäädännön pohjalta, mutta myös kansainvälisiä tilinpäätössäännöksiä on käsitelty lyhyesti. Pääpaino on yksittäisen yrityksen kirjanpidossa ja tilinpäätöksen laadinnassa. Teos soveltuu sekä oppikirjaksi että työelämän tarpeisiin, ja sen käytettävyyttä lisäävät erityyppiset harjoitustehtävät.

Uudistetussa vuoden 2021 laitoksessa on otettu huomioon muun muassa verolainsäädännön muutokset sekä kirjanpitolautakunnan uudet ohjeet ja lausunnot. Uudistetun laitoksen liitteenä ovat myös englanninkieliset tuloslaskelma- ja tasekaavat, ja lisäksi kaikkiin harjoitustehtäviin on liitetty ratkaisut.


Katso myös näitä tuotteita