Ympäristön tila ja suojelu Suomessa

Lyytimäki, Jari; Hakala, Harri
Nimeke: Ympäristön tila ja suojelu Suomessa
Tekijät: Lyytimäki, Jari (Kirjoittaja)
Hakala, Harri (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524951005
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 39,00 € (35,45 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 447
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Ympäristö ja luonto
Kirjastoluokka: K50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ympäristönsuojelu, ympäristön tila, ympäristöongelmat, ympäristön saastuminen, ilmastonmuutokset, ilman saastuminen, vesien saastuminen, ympäristövaikutukset, luonnon monimuotoisuus, luonnonsuojelu, historia
E-kirja , 2009
PDF
22,00 €

Ilmasto muuttuu ja Itämeri rehevöityy, mutta miksi ja miten? Entä mitä kuuluu muille ympäristöongelmille ja miten ympäristöä suojellaan? Näihin kysymyksiin vastaa juuri ilmestynyt kirja Ympäristön tila ja suojelu Suomessa. Nyt julkaistu kirja on uudistettu laitos alun perin viisi vuotta sitten ilmestyneestä teoksesta.

Noin 450-sivuinen tietopaketti käy läpi kaikki merkittävät ympäristöongelmat ja suomalaisen yhteiskunnan eri lohkot. Teos tarjoaa jäsennetyn kokonaiskuvan ympäristökysymysten eri ulottuvuuksista ja kytkee maailmanlaajuiset kehityskulut Suomen tilanteeseen.

Helppolukuinen teos soveltuu perustiedon lähteeksi kenelle tahansa ympäristökysymyksistä kiinnostuneelle. Viisi vuotta sitten ilmestynyttä teosta on käytetty laajasti oppikirjana yliopistoissa ja ammattikorkeakouluissa.

Päivitykseen on koottu runsaasti kotimaisia ja kansainvälisiä seurantatietoja. Kirjaan on pyritty ottamaan mukaan erityisesti pitkän aikavälin kehitystä kuvaavia aikasarjoja. Uutta tutkimustietoa on ammennettu noin 250 tutkimusjulkaisusta. Kirja on julkaistu yhteistyössä Suomen ympäristökeskuksen kanssa. Kirjan päivitys on toteutettu Suomen tietokirjailijat ry:n tuella.


Katso myös näitä tuotteita