Ympäristö, arkkitehtuuri, estetiikka

Haapala, Arto; Honkanen, Martti; Rantala, Veikko
Nimeke: Ympäristö, arkkitehtuuri, estetiikka
Tekijät: Haapala, Arto (Toimittaja)
Honkanen, Martti (Toimittaja)
Rantala, Veikko (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524951821
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 285
Tuoteryhmät: Filosofia ja uskonto
Kulttuuri ja taide
Kirjastoluokka: K72 ARKKITEHTUURI
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ympäristöestetiikka, estetiikka, arkkitehtuuri, ympäristösuunnittelu, symboliikka, ympäristö, etiikka, rakennukset
E-kirja , 2010
PDF
23,00 €

Elinvoimaisen ja viihtyisän ympäristön aikaansaaminen on yksi aikamme keskeisistä haasteita. Mitä keinoja meillä on vaikuttaa ympäristömme laatuun? Millä tavalla arkkitehtuuri voi luoda viihtyisää ja toimivaa elinympäristöä? Miten voimme hyödyntää estetiikkaa ympäristömme suojelemisessa ja kehittämisessä? Mitä ympäristö ihmiselle lopulta merkitsee? Kuinka voimme ympäristöämme arvioida?

Tämä kokoomateos etsii vastauksia näihin kysymyksiin keskittyen erityisesti rakennettuun ympäristöön. Eri näkökulmista aihetta lähestyvien artikkelien sisältö vaihtelee viileästä analyysista avoimeen poleemisuuteen. Yhteisenä tavoitteena on vahvistaa lukijan kriittistä asennetta rakennettuun ympäristöön ja ympäristöä koskeviin kehittämissuunnitelmiin.

Kirja on avartava ja virikkeellinen tiedonlähde jokaiselle ympäristöasioista kiinnostuneelle sekä arkkitehtuurin, rakennustekniikan, ympäristö- ja taidealojen opiskelijoille ja opettajille.


Katso myös näitä tuotteita