Yliopistoon! — kaunokirjallisia kuvauksia akateemisesta maailmasta

Kuortti, Joel
Nimeke: Yliopistoon! — kaunokirjallisia kuvauksia akateemisesta maailmasta
Tekijät: Kuortti, Joel (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524952897
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 31,00 € 5,00 € (4,55 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2013
Julkaisuvuosi: 2013
Kieli: suomi
Sivumäärä: 253
Tuoteryhmät: Kielet ja kirjallisuus
Tiede ja tutkimusmenetelmät
Turun kirjamessut 29.9.–1.10.
Kirjastoluokka: 30.12 Elämäntapojen sosiologia. Kulttuurisosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: kirjallisuudentutkimus, suomenkielinen kirjallisuus, suomenruotsalainen kirjallisuus, kaunokirjallisuus, aiheet, yliopistot, korkeakouluopiskelu, opiskelijaelämä
E-kirja, 2013
PDF
22,00 €

Murhia, juonitteluja, rakkaustarinoita, tragedioita - juhlia, opintoja, rahahuolia? Sellaista on ollut elämä suomalaisessa yliopistossa, joka vuoden 1640 jälkeen on levittäytynyt eri puolille maata. Omien kokemustemme perusteella kuvittelemme ehkä tuntevamme yliopiston, mutta se voi myös yllättää.

Yliopistoon! on eräänlainen yliopiston käyttöohje, joka tarjoaa uusia näkökulmia yliopistoon eri aikoina, eri paikoissa, eri aloilta. Teoksessa esitellään kirjailijoiden kuvauksia yliopistosta ja ylioppilaselämästä. Mukana ovat mm: Yrjö Koskinen, Jalmari Finne, Frans Mikael Franzén, Juhani Aho, Arvid Järnefelt, Frans Emil Sillanpää, Eino Leino, Mika Waltari, M. A. Numminen, Pirkko Saisio, Virpi Hämeen-Anttila, Elina Hirvonen ja Matti Larjavaara.

Teos on kiinnostava yliopistossa opiskeleville tai sinne aikoville, opettajille, tutkijoille tai muille akateemisesta maailmasta kiinnostuneille.


Katso myös näitä tuotteita