Vallatonta musiikkia — lastenmusiikkikulttuuri 2000-luvun Suomessa

Leppänen, Taru
Nimeke: Vallatonta musiikkia — lastenmusiikkikulttuuri 2000-luvun Suomessa
Tekijät: Leppänen, Taru (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524951746
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)


Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 1. painos, 2010
Kieli: suomi
Sivumäärä: 207
Tuoteryhmät: Kulttuuri ja taide
Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: K38 KASVATUS. OPETUS. KASVATUSTIEDE
Kansalliskirjaston asiasanat: lastenmusiikki, lastenlaulut, lastenkulttuuri, musiikki, raskaus, sikiö, hyvinvointi, vastasyntyneet, sukupuoli, seksuaalisuus, musiikkikasvatus, etiikka, sukupuolierot, lapset, musiikkipsykologia, kokeminen, ruumiillisuus, musiikkikulttuuri, lapsipolitiikka
E-kirja, 2010
PDF
19,00 €

Lasten arkipäivään kuuluu monenlaista musiikkia. Teos käsittelee lasten musiikkikulttuureita elämän alusta koulun alkuun saakka. Lapset saavat musiikkikasvatusta jo ennen kouluikää esimerkiksi päiväkodeissa ja musiikkileikkikouluissa.

Vallatonta musiikkia käsittelee lastenmusiikkikulttuureihin sisältyviä eettisiä kysymyksiä. Lastenmusiikkikulttuuri on kulttuurien kohtaamisen paikka: lastenlauluissa matkustetaan ympäri maailmaa ja tutustutaan erilaisiin kulttuureihin, ja myös sukupuolella on lastenmusiikissa väliä. Millaiset käsitykset pääsevät lastenmusiikkikulttuurissa esille ja mitkä käsitykset vaiennetaan? Kuka saa päättää lastenmusiikkikulttuurista?

Kirja soveltuu musiikintutkimuksen, musiikkikasvatuksen, lapsuudentutkimuksen ja sukupuolentutkimuksen oppikirjaksi. Se tarjoaa uusia, kriittisiä näkemyksiä kasvatuksen, erityisesti musiikkikasvatuksen alalla toimiville ammattilaisille.


Katso myös näitä tuotteita