Työhyvinvointi ja organisaation menestys

Pyöriä, Pasi
Nimeke: Työhyvinvointi ja organisaation menestys
Tekijät: Pyöriä, Pasi (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524952330
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 7-14 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2014
Julkaisuvuosi: 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 232
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Talous
Yhteiskunta
Johtaminen
Kirjastoluokka: 30.1 Sosiologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: eriarvoisuus, työelämä, kehittäminen, työhyvinvointi, johtaminen, työyhteisöt, organisaatiot, yritykset, menestyminen, menestystekijät, työ, sitoutuminen, henkilöstöjohtaminen, esimies-alaissuhde, organisaatiokulttuuri, työaika, joustavuus, määräaikaisuus, tasa-arvo, yhteiskuntaluokat
E-kirja , 2014
PDF
25,00 €

Teos avaa yhteiskunta- ja ihmistieteellisen näköalan työelämän viimeaikaisiin muutoksiin ja tulevaisuuden haasteisiin. Se tarkastelee työelämän iloja ja suruja erityisesti yksilön hyvinvoinnin ja organisaation menestyksen näkökulmista.

Organisaation menestys on pelkkiä taloudellisia tunnuslukuja laajempi kokonaisuus. Menestyvä organisaatio on tuottava, kantaa vastuun henkilöstöstään ja kehittää toimintaansa vuorovaikutuksessa sidosryhmiensä ja ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Yksilön hyvinvointi ja organisaation menestys ovat saman kolikon kääntöpuolia. Työssä viihtymiseen panostaminen on tulevaisuudessa itsensä monin kerroin takaisin maksava investointi. Tässä perusteoksessa kokeneet työelämän asiantuntijat selvittävät organisaation menestyksen ja työhyvinvoinnin suhdetta ja sen osatekijöitä monipuolisesti ja vankkaan tutkimusnäyttöön tukeutuen.

Pasi Pyöriä on sosiologian dosentti Tampereen yliopistossa. Hän on tutkinut suomalaisen työelämän muutosta erityisesti tietotyön näkökulmasta.


Katso myös näitä tuotteita