Työelämän toisinajattelijat — Vallataan tilaa mielekkäälle työlle

Henttonen, Elina; LaPointe, Kirsi
Nimeke: Työelämän toisinajattelijat — Vallataan tilaa mielekkäälle työlle
Tekijät: Henttonen, Elina (Kirjoittaja)
LaPointe, Kirsi (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789524953641
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 29,00 € (26,36 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 189
Tuoteryhmät: Talous
Yhteiskunta
Muuttuva työ ja talous
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: työelämä, työhyvinvointi, työtyytyväisyys, työviihtyvyys, mielekkyys, työ, työprosessit, käytäntö, muutos
E-kirja, 2015
EPUB
21,00 €

Kun arvolitaniat, maailmaa syleilevät missiot, tuottavuuspuhe ja tehostaminen ovat vieneet työstä ilon, on aika pysähtyä katsomaan työtään ja työyhteisöään toisin. Miksi työni on tärkeää? Miksi teen työtäni juuri näin? Mitä työni antaa minulle?

Työn mielekkyys syntyy mahdollisuudesta tehdä työtä, jolla on jokin itseä suurempi merkitys niin muille ihmisille kuin yhteiskunnallekin. Työelämän toisinajattelijat auttaa löytämään tuon tarkoituksen kyseenalaistamalla kiveen hakatut käytännöt. Se auttaa valtaamaan tilaa mielekkäälle työlle ja luomaan innostavaa, kestävää ja moniarvoista työelämää.

Teos tarjoaa tuoreita tutkimuksellisia oivalluksia, kriittisiä näkökulmia ja käytännön työkaluja ammatti-identiteetin vahvistamiseen ja mielekkään työn luomiseen. Se puhuttelee omia työelämäratkaisujaan pohtivia eri alojen ammattilaisia sekä työyhteisöjen kehittäjiä ja tutkijoita.


Katso myös näitä tuotteita