Rahapelaaminen Suomessa — aiheet ja aineistot

Raento, Pauliina
Nimeke: Rahapelaaminen Suomessa — aiheet ja aineistot
Tekijät: Raento, Pauliina (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524952590
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 1. painos, 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 287
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi Suomessa
Yhteiskunta
Terveys ja hyvinvointi
Kirjastoluokka: 30 YLEINEN YHTEISKUNTATIEDE
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: rahapelit, uhkapelit, pelaaminen, yhteiskunnallinen muutos, ajankäyttö, vapaa-aika, viihde, pelit, toto, nettipokeri, Internet, pelihimo, ongelmapelaaminen, tutkimus, tutkimushistoria
E-kirja, 2012
PDF
23,00 €

Lauantai-iltaisin klo 20.45 suuri osa suomalaisista kokoontuu rahapelirituaaliin television ääreen, ja pelaamisella on tärkeä merkitys suomalaisen yhteiskunnan peruspalveluiden rahoittamisessa. Pelit ovat läsnä arjessa ja vapaa-ajassa, ja rahapelaaminen on tärkeä osa politiikkaa, taloutta ja kulttuuria. Markkinoiden globaali muutos ja internet ovat kuitenkin mullistaneet asiaan liittyvän lainsäädännön, käyttäytymisen ja kulttuurin myös Suomessa. Yksilön ongelmien kauhistelun tai moraalisen päivittelyn sijasta tässä tieteidenvälisessä teoksessa pohditaan, mitä rahapeleistä on syytä ymmärtää 2000-luvun suomalaisessa yhteiskunnassa ja kulttuurissa. Mitä oikein tulisi tutkia ja millaisin välinein?

Monipuolisiin aineistoihin perustuvat vastaukset laajentavat rahapelikeskustelua kohti yhteiskunnallisia ja kulttuurisia prosesseja. Uusi tutkimustieto palvelee rahapelialan asiantuntijoita kansalaisjärjestöissä, yrityksissä, hallinnossa ja hoitotyössä. Näyttävä kuvamateriaali havainnollistaa suomalaisen rahapelaamisen historiaa ja muutosta.


Katso myös näitä tuotteita