Mahdottoman suuri puu — Tarina äärettömästä

Laajarinne, Jukka; Luoma, Mari
Nimeke: Mahdottoman suuri puu — Tarina äärettömästä
Tekijät: Laajarinne, Jukka (Kirjoittaja)
Luoma, Mari (Kuvittaja)
Tuotetunnus: 9789523456150
Tuotemuoto: E-kirja, EPUB
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Ilmestymispäivä: 27.3.2020
Hinta: 16,00 € (14,55 € alv 0 %)


Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2020
Julkaisuvuosi: 2020
Kieli: suomi
Tiedostoformaatti: EPUB
Suojaustapa: Vesileima
Tuoteryhmät: E-kirjat
Kirjastoluokka: L51.8 Matematiikka harrasteena ja ajanvietteenä
Ladattava äänikirja, 2020
MP3
16,00 €

Kovakantinen kirja, 2020

19,90 €

Kiivetkää Puuhun! Tutkikaa ja kartoittakaa kaikki oksat!
Kun Kuningatar käskee Kekomielen jäsenet tutkimusmatkalle, seikkailuun lähtee myös Riikkinen, pesän pienimmäinen. Yhdessä mittarimato Oukan kanssa se kohtaa ihmeitä, jotka saavat pään pyörälle ja vähän pelottavatkin.
Miksi mököjäkäräinen suree sukunsa pienenemistä? Keitä ovat mäihämainarit, jotka marssivat pesäkoloonsa loppumattomassa jonossa? Montako kertaa Puun runko haarautuu, ja miksi se tuntuisi joka mittauksella olevan eripaksuinen? Entä mikä on latvuksessa odottava kielletty Raja, jonka yli menneet eivät kuulemma koskaan ole palanneet takaisin?
Mahdottoman suuri puu nivoo matemaattisen ja filosofisen pohdiskelun äärettömästä osaksi riemastuttavaa seikkailukertomusta. Luovaan ja itsenäiseen ajatteluun kannustavaa teosta on ideoitu yhdessä Helsingin yliopiston Tiedekasvatuskeskuksen asiantuntijoiden kanssa. Upeasti kuvitettu teos on suunnattu 6-9-vuotiaille, mutta se tarjoaa pohdittavaa kaikenikäisille lukijoille.

HUOM! Tämän sähkökirjan formaatti on EPUB 3 Fixed Layout. Kaikki lukuohjelmat eivät tue sitä. Esimerkiksi Bluefire Reader ei tue tätä formaattia. Suositeltavia lukuohjelmia ovat iBooks, Abobe Digital Editions, Infinity Reader ja Gitden Reader.


Katso myös näitä tuotteita