Kommunikoinnin häiriöt — syitä, ilmenemismuotoja ja kuntoutuksen perusteita

Launonen, Kaisa; Korpijaakko-Huuhka, Anna-Maija
Nimeke: Kommunikoinnin häiriöt — syitä, ilmenemismuotoja ja kuntoutuksen perusteita
Tekijät: Launonen, Kaisa (Toimittaja)
Korpijaakko-Huuhka, Anna-Maija (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789515707819
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Palmenia
Sarja: Palmenia-sarja 12
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 277
Tuoteryhmät: Kielet ja kirjallisuus
Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: K38.551 Erityisopetus. Erityiskasvatus, luku-, kirjoitus- ja puhehäiriöiset
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: puhe (puhuminen), puhehäiriöt, puheopetus, puheterapia, puhevammaiset, puheviestintä, häiriöt, kielellinen kehitys, lapset (ikäryhmät), artikulaatiohäiriöt, lukihäiriöt, oppimisvaikeudet, lukeminen, oppimisprosessi, CP-vammaiset, kielellinen erityisvaikeus, kuulovammaiset, kuntoutus, kehitysvammaiset, autismi, änkytys, äänihäiriöt, afasia
E-kirja, 2011
PDF
25,00 €

Kielen ja kommunukointitaitojen kehitys on yksilön ja ympäristön jatkuvaa vuorovaikutusta. Jos ihmisen kommunikointitaidot poikkeavat tavanomaisesta, hän ja hänen läheisensä tarvitsevat tukea ja ohjeita voidakseen luoda vuorovaikutukselle suotuisan ympäristön ja pitääkseen sitä yllä.

Tässä kirjassa kommunikoinnin häiriöiden syitä, ilmenemismuotoja ja kuntoutuksen perusteita tarkastellaan pääasiassa logopedisesta näkökulmasta. Kirjoittajat ovat alansa suomalaisia asiantuntijoita, jotka ovat työskennelleet pitkään puheterapeutteina ja/tai erityisopettajina. Useat kirjoittajista ovat myös erityisalansa tutkijoita.

Kirja on suunnattu kaikille niille, esimerkiksi erityisopettajille ja -lastentarhanopettajille, jotka hakevat tukea kommunikointihäiriöiselle oppilaalleen ja hänen vanhemmilleen. Kirja on hyödyllinen myös alan opiskelijoille johdantona aiheeseen. Kirjaa voi suositella myös kaikille muille puheesta, kielestä, äänenkäytöstä ja kommunikoinnin moninaisista ilmiöistä kiinnostuneille.


Katso myös näitä tuotteita