Käännetyt maailmat — Johdatus käännösviestintään

Aaltonen, Sirkku; Siponkoski, Nestori; Abdallah, Kristiina
Nimeke: Käännetyt maailmat — Johdatus käännösviestintään
Tekijät: Aaltonen, Sirkku (Toimittaja)
Siponkoski, Nestori (Toimittaja)
Abdallah, Kristiina (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524953467
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2017
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 363
Tuoteryhmät: Kielet ja kirjallisuus
Kirjastoluokka: 87.5 Kielenkääntäminen. Tulkkaus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: käännöstiede, kääntäjät, asiantuntijuus, ammattikuva, kääntäminen, viestintä, tulkkaus, työmenetelmät, työvälineet, apuvälineet, koulutus, käännöskirjallisuus, tutkimus, historia
E-kirja, 2015
EPUB
25,00 €

Käännetyt maailmat kokoaa yhteen käännösviestinnän teoriat ja käytännöt, näkökulmat ja ilmiöt ensimmäistä kertaa suomen kielellä. Teoksessa tarkastellaan kääntämisen edellyttämää asiantuntijuutta ja kääntäjän työkaluja, kuvataan kääntäjän arkea sekä kerrotaan, mihin kääntäjän tutkintoa tarvitaan ja mitä yksityisyrittäjäksi ryhtyvältä kääntäjältä edellytetään.

Millaista on kääntäjän, tekstittäjän tai tulkin työ? Miltä tulevaisuuden suuntaukset alalla näyttävät? Oivaltava ja kattava kirja auttaa ymmärtämään, miksi käännöksillä, kääntämisellä ja kääntäjillä on merkitystä maailmassa, jossa elämme.

Teoksen kirjoittajat ovat ammattikääntäjiä, yliopiston opettajia ja tutkijoita – alansa asiantuntijoita, jotka osoittavat, että kääntämisen käytäntö tarvitsee tutkimusta, tutkimus käytäntöä ja molemmat alueet intohimoisia osaajia.


Katso myös näitä tuotteita