Johtamisen ja strategisen ajattelun näkökulmia

Silen, Timo
Nimeke: Johtamisen ja strategisen ajattelun näkökulmia
Tekijät: Silen, Timo (Kirjoittaja)
Tuotetunnus: 9789515706843
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Hinta: 31,00 € (28,18 € alv 0 %)


Kustantaja: Palmenia
Sarja: Palmenia-sarja 23
Painos: 2006
Kieli: suomi
Sivumäärä: 194
Tuoteryhmät: Talous
Johtaminen
Kirjastoluokka: K69.11 Johtamisen tekniikka ja menetelmät
Kansalliskirjaston asiasanat: strategia, laatujohtaminen, strateginen johtaminen, muutos, brandit, yrityskulttuuri, historia
Länsimaisten yhteiskuntien muuttuneet normit ja arvot edellyttävät vanhojen johtamisoppien uudistamista. Yritykset kilpailevat parhaista osaajista ja johtamisen avulla luotu yrityskulttuuri ja yrityksen imago toimivat keskeisinä kilpailutekijöinä.

Kansakuntia on noussut tai tuhoutunut hyvän tai huonon johtamisen takia ja sama koskee yrityksiä. Egyptin pyramidien rakentajien johtamisjärjestelmät tuhansien vuosien takaa ovat hämmästyttävän edistyksellisiä ja sopisivat lähes sellaisenaan käytettäväksi tämän päivän huippuorganisaatioissa. Sama koskee muinaista kiinalaista sodankäynnin strategiaa ja taktiikkaa.

Kirjan tavoitteena on esitellä johtamisen ja strategisen ajattelun trendejä kattavasti, kriittisesti ja uusia näkökulmia avaten. Kirja on tarkoitettu yritysten ylimmälle ja keskijohdolle, henkilöstö- ja kehittämisjohdolle, pienyrittäjille, konsulteille ja kaikille yritysten johtamisesta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille ihmisille.


Katso myös näitä tuotteita