Ilmastonmuutos käytännössä — Hillinnän ja sopeutumisen keinoja

Virtanen, Anne; Rohweder, Liisa
Nimeke: Ilmastonmuutos käytännössä — Hillinnän ja sopeutumisen keinoja
Tekijät: Virtanen, Anne (Toimittaja)
Rohweder, Liisa (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524951784
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 3-7 arkipäivää
Hinta: 41,00 € 32,80 € (29,82 € alv 0 %)


Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 415
Tuoteryhmät: Yhteiskunta
Ilmastonmuutos
Ympäristö ja luonto
Kirjastoluokka: K50.1 Ympäristönsuojelu. Luonnonsuojelu
Kansalliskirjaston asiasanat: ilmastonmuutokset, vaikutukset, luonto, talous, ilmastovaikutukset, tulevaisuudenodotukset, skenaariot, sosiaaliset vaikutukset, kasvihuonekaasut, päästöt, energiantuotanto, ympäristötietoisuus, energiapolitiikka, kunnat, yritykset, järjestöt, ilmastonsuojelu, ilmastopolitiikka
Ladattava digitaalinen julkaisu, 2011
PDF
20,00 €

Onko ihmiskunta aiheuttanut ilmastonmuutoksen, vai ovatko muutokset luonnollisia? Miten ilmastonmuutos vaikuttaa Suomen luontoon, yhteiskuntaan ja ihmisten elämään? Minkälaisin keinoin politiikassa, kunnissa, yrityksissä ja kansalaisyhteiskunnassa on vastattu ilmastonmuutokseen? Teos käsittelee ilmastonmuutosta sekä yleisesti että erityisesti Suomen kannalta. Se on merkittävä katsaus ilmastopolitiikan laajalle kentälle ja eri toimijoihin.

Teos on tietopaketti ilmastonmuutoksen paikallisista vaikutuksista ja käytännöistä ilmastonmuutoksen vaikutusten vähentämiseksi. Se soveltuu korkeakoulujen oppikirjaksi, kunnille, yrityksille ja järjestöille sekä kaikille, joita kiinnostaa maapallomme tulevaisuus ja omat vaikutusmahdollisuutemme sen tilaan.


Katso myös näitä tuotteita