Ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutus

Oulasvirta, Antti
Nimeke: Ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutus
Tekijät: Oulasvirta, Antti (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524951760
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 36,00 € (32,73 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 1. painos, 2011
Kieli: suomi
Sivumäärä: 320
Tuoteryhmät: Tekniikka ja It
Viestintä ja media
Kirjastoluokka: K61 ATK. TIETOTEKNIIKKA. TIETOLIIKENNE. VIESTINTÄTEKNIIKKA
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: ihminen, tietokoneet, tietotekniikka, vuorovaikutus, ihminen-konejärjestelmät, käyttöliittymät, suunnittelu, käytettävyys, käyttäjälähtöisyys, psykologiset tekijät, psykososiaaliset tekijät, sulautettu tietotekniikka, opetusteknologia, tietokonegrafiikka, viestintätekniikka, interaktiivisuus, toiminnan teoria
E-kirja, 2011
PDF
24,00 €

Tietotekniikka on yksi nopeimmin kehittyvistä ja merkittävimmistä teollisuudenaloista. Yhä useammin sen keskeiset ongelmat liittyvät ihmiseen. Mitä ihmiset ovat valmiita hyväksymään? Miten kehittää tietotekniikasta ihmisille paremmin käytettävää? Miten pitkälle tietotekniikan kehitys voi mennä?

Ihmisen ja tietokoneen vuorovaikutuksen tutkimuksessa selvitetään vuorovaikutteisten tietokonejärjestelmien suunnittelua, arviointia ja toteutusta ihmisten käyttöä varten sekä näihin liittyviä merkittäviä ilmiöitä. Tieteenalan tehtävä on tunnistaa tietotekniikassa ja käyttötilanteissa sellaisia ominaisuuksia, jotka on otettava huomioon laitteita suunniteltaessa. Tavoitteena on myös selvittää, kuinka teknologiaa voitaisiin suunnitella paremmaksi.

Kirjan kirjoittajat edustavat ihmis-, sosiaali- ja insinööritieteitä.


Katso myös näitä tuotteita