Farmakognosia — farmaseuttinen biologia

Hiltunen, Raimo; Holm, Yvonne
Nimeke: Farmakognosia — farmaseuttinen biologia
Tekijät: Hiltunen, Raimo (Toimittaja)
Holm, Yvonne (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524952767
Tuotemuoto: Kovakantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 42,00 € (38,18 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 1. painos, 2012
Kieli: suomi
Sivumäärä: 363
Tuoteryhmät: Terveys ja hyvinvointi
Tiede ja tutkimusmenetelmät
Kirjastoluokka: K59.43 Lääkehoito. Lääkeaineoppi
Koulutusaste: Ammatillinen- ja aikuiskoulutus
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: farmakognosia, lääkekasvit, luonnonlääkkeet, luontaistuotteet, maustekasvit, lääkeaineet
Farmakognosian 3. uusittu laitos käsittelee oppialaansa sen nykyisen kehitystason ja uuden lääkeainelainsäädännön mukaisesti. Kirja soveltuu korkeakoulutasoiseen farmasian opetukseen sekä oppimateriaaliksi oppilaitoksiin, joissa käsitellään luontaistuotteita ja mausteita. Teos on ensiarvoinen myös apteekeille ja muille farmaseuttista biologiaa hyödyntäville tahoille.

Aiemmista painoksista poiketen tässä teoksessa on ollut mukana monta kirjoittajaa - kukin oman erityisalansa asiantuntijana. Tiedot virallisesti vahvistettuun lääkeluetteloon kuuluvista rohdoksista, luontaistuotteista ja mausteista mahdollistavat kirjan käytön hakuteoksena.

Farmakognosia - Farmaseuttinen biologia sisältää kuvaukset lähes kaikista Euroopan farmakopean sisältämistä rohdoksista, yksinkertaisista rohdostuotteista ja niistä rohdoksista ja aineosista, joilla ei ole perinteistä käyttöä farmasiassa, mutta jotka ovat olleet suosittuja erilaisissa fysioterapeuttisissa valmisteissa.


Katso myös näitä tuotteita