Erityispedagogiikka ja varhaislapsuus

Kontu, Elina; Suhonen, Eira
Nimeke: Erityispedagogiikka ja varhaislapsuus
Tekijät: Kontu, Elina (Toimittaja)
Suhonen, Eira (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789515707635
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 33,00 € (30,00 € alv 0 %)

Kustantaja: Palmenia
Sarja: Palmenia-sarja 49
Painos: 3. painos, 2014
Kieli: suomi
Sivumäärä: 152
Tuoteryhmät: Kasvatus ja psykologia
Kirjastoluokka: K38.4 Yliopistot. Korkeakoulut
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: erityiskasvatus, erityispedagogiikka, varhaiskasvatus, erityispäivähoito, päivähoito, erityisryhmät, päiväkodit, lapsen kehitys, varhainen vuorovaikutus
Erityispedagogiikka ja varhaislapsuus tarjoaa erilaisia teoreettisia lähestymistapoja lapsen kehityksen ja erityisesti varhaiseen vuorovaikutukseen vaikuttavien tekijöiden tarkasteluun. Kirjan artikkeleissa pohditaan erityisen tuen tarvetta lapsen näkökulmasta. Kirjoittajat haluavat tuoda esille lapsen oman toiminnan ja sen merkityksen ymmärtämisen lapsen oppimisen ja kehittymisen mahdollistajana/edellytyksenä.

Kirjoittajat ovat perehtyneet teemoihinsa oman tutkimuksensa ja opetus- ja kasvatustyönsä kautta. Lähtökohtaisesti ajatuksena on se, että laadukas ja hyvä varhaiskasvatus tukee lapsen kasvua ja kehitystä myös silloin, kun kysymys on erityisen tuen tarpeessa.

Kirja on tarkoitettu erityispedagogiikan opiskelijoille sekä opettajien ja kasvattajien jatko-opiskeluun. Kirja tarjoaa hyödyllistä tietoa pienten lasten oppimisesta ja ympäristön merkityksestä tässä prosessissa.


Katso myös näitä tuotteita