Aikamme monta islamia

Maristo, Joonas; Sergejeff, Andrei
Nimeke: Aikamme monta islamia
Tekijät: Maristo, Joonas (Toimittaja)
Sergejeff, Andrei (Toimittaja)
Tuotetunnus: 9789524953719
Tuotemuoto: Pehmeäkantinen kirja
Saatavuus: Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Hinta: 34,00 € (30,91 € alv 0 %)

Kustantaja: Gaudeamus
Painos: 2015
Julkaisuvuosi: 2015
Kieli: suomi
Sivumäärä: 332
Tuoteryhmät: Filosofia ja uskonto
Kirjastoluokka: 29.7 Islam ja sen mytologia
YSO - Yleinen suomalainen asiasanasto: uskonto ja uskonnot, islam, suuntaukset, šiialaisuus, sunnalaisuus, islamilainen kulttuuri, monimuotoisuus, moninaisuus, uskonnollinen käyttäytyminen, fundamentalismi, islamismi, uskonnolliset vähemmistöt, muslimit, tataarit, talebanit
E-kirja, 2015
EPUB
25,00 €

Millaista on Marokon siirtotyöläisten maanläheinen kansanislam? Miksi Ghanaan virtaa apua sekä Iranista että Saudi-Arabiasta? Mihin mietiskelevät jaavalaismuslimit katosivat? Onko salafistien toiminnassa jotain salaista? Missä päin maailmaa imaamillekin voi tarjota pikarillisen viiniä? Millaisia islamiin pohjautuvia viestejä Kanye Westin ja Jay Z:n lyriikat sisältävät?

Aikamme monta islamia monipuolistaa rohkeasti islam-kuvaa esittelemällä sen ilmenemismuotoja eri puolilla maailmaa. Se on helppolukuinen tietopaketti, jossa käsitellään ajankohtaisia islamin muotoja, kuten Iranin valtiouskontoa, Hamasin ideologiaa, Talibanin islamia ja Turkin AKP-puolueen poliittista islamia. Näiden lisäksi tarkasteluun nostetaan tuntemattomampia islamilaisia yhteisöjä, joihin kuuluvat Intian Keralan mappilat, turkkilaisen mystikon Said Nursin seuraajat ja Suomessa asuvat tataarit.


Katso myös näitä tuotteita